autoschade
Onze monteurs staan voor u klaar

Bekijk de autoschade- en onderhoudsdiensten van Hengsteboer

Het is goed tuffen met de autoservices van onze garage. Bij Autobedrijf Hengsteboer kunnen we overweg met alle onderhoud- en schadebehoeftes van uw auto. Heeft u een apk-keuring nodig? Kijkt u, tussen Zwolle en Meppel, opeens tegen een kapotte autoruit aan? Bent u toe aan vervanging van uw banden of aircovloeistof? Een onderhoudsbeurt van Hengsteboer is vakmanschap voor een lage prijs.
 

apk keuring Hoogeveen

Apk-keuring in de buurt van Zwolle

Bij Hengsteboer weten we van wanten wanneer het om autokeuring gaat. Wij zijn gecertificeerd voor apk-inspectie van auto’s, jeeps en meer. U kunt altijd en zonder afspraak bij ons langsrijden voor de noodzakelijke check.

Wij keuren:
* alle automerken
* jeeps
* campers
* BE-trekkers tot 3500 kg
* 3-wielege wagens / trikes

auto reparatie

Reparatie en schadeafwikkeling

In onze werkplaats voeren wij reparaties en beurten uit aan alle merken auto’s. De professionele zorg die wij uw wagen geven, waarborgt uw rijcomfort en veiligheid. Wij vinden de relatie met u als klant belangrijk. Daarom gaan onze autoreparaties hand in hand met de wensen van zijn eigenaar. Voordat wij na een diagnose tot herstellingswerk overgaan, stellen wij u op de hoogte van de kosten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en bent u nauw betrokken bij de schadeafhandeling van uw auto.

airco vullen

Aircoservice

Ook voor het bijvullen of repareren van uw airco kan u bij ons terecht. Wij zijn gecertificeerd in het complete onderhoud van uw aircosysteem. Hengsteboer houdt uw hoofd koel.

 auto onderhoud

Vervanging van zomer- en winterbanden

De seizoenswisseling rijd je goed te gemoed dankzij onze bandenservice. Wij vervangen zowel winterbanden als zomerbanden.